Personliga Formgjutna Hörselskydd Musik - Hörselexperten lanserar nytt varumärke

Formgjutna Musikproppar In-ear från Varumärket Variphone 

Pris 1760 kr exkl. moms / 2200 kr inkl. moms

Pris avtagbar In-ear 1200 kr exkl. moms / 1500 kr inkl. moms 

Hörselskydd Musik från Variphone som är personliga formgjutna med extra bra ljudkvalité. Tillverkas i en platt dämpning för att ge samma relation mellan bas och diskant vilket ger en bättre musikupplevelse utan förvrängning. Praktiskt hörselskydd för alla musiker. Komplettera med tillbehör för In-ear och enkelt variera mellan hörselskydd Variphone Musik och Variphone Musik In-ear. Hörselskyddet Variphone tillverkas i det välkända filtret ER 9 - 15 - 20 - 25 - 30 dB dämpning som kännetecknas av att ljudingången har ett stort filtermembran och marknadens bästa platta dämpning. Valfri färg för matchning av scenkläder eller om du vill välja svart eller transparent för att synas så lite som möjligt under livesammanhang. Som musiker har man alltid behövt skydda sin hörsel för hög musik under rep och spelningar. Nu har det också blivit en branschstandard att alltid ha med sig sina egna formgjutna Hörselskydd Musik In-ear Monitors. I stället för att få sin lyssning via monitorhögtalare, kan man nu koppla In-Ear Musik Monitor direkt i hörlursförstärkare eller annan källa. Den stora fördelen med formgjutna Musik Monitors när man spelar live, är att  man kan vara helt säker på att de sitter kvar i öronen under hela spelningen. Som musiker står man sällan helt stilla och det kan vara förödande om man helt plötsligt på en spelning inte får medhörning på sin sång eller sitt instrument, bara för att hörlurarna har "trillat ur".

VARNING - kan producera ljudtryck som överskrider 125 dB, vilket kan vara skadligt för din hörsel om inte detta headset används i kombination med en limiter och ställs in på avsett sätt

Fråga och rådgör gärna med vår Produktspecialist Mikael Bäck som också arbetar som professionell musiker. Han har generell kännedom i hörselskyddsbranschen och mångårig egen erfarenhet av att använda In-Ear Musik Monitors. Kontakta direkt Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  • Behagliga - stor bekvämlighetskänsla
  • Formgjutna och därför unika för varje person - sitter stadigt och säkert när du rör dig
  • Direkt inkoppling i hörlursförstärkare - få upp ljudet direkt i öronen
  • Dämpar ljud - behagligare ljudnivå under rep och spelning