Personliga Formgjutna Hörselskydd Soundscope Jägaröra

Formgjutna Aktiva Hörselskydd för Jakt

Soundscope pro-tect iHunt Jägaröra

Pris 6320 kr exkl. moms / 7900 kr inkl. moms Avtryckstagning ingår

Neckloop enkel Halsslinga NK-LL med sladd ingår - Bluetooth NL-200 Pris 1840 kr exkl. moms / 2300 inkl. moms 

Formgjutna Soundscope pro-tect iHunt är ett aktivt elektroniskt hörselskydd speciellt avsett för Jakt. Kallas populärt för Jägaröra och skyddar din hörsel mot starka ljudknallar som ett gevärsskott ger upphov till. Förstärker svaga ljud och tack vare en volymkontroll kan du också ytterligare justera för att på långt håll höra jakthunden som springer i skogen.

Jägaröra är ett formgjutet hörselskydd med en mycket hög komfort eftersom hörselskyddet tillverkas efter ett avtryck från ditt öra. Därefter skickas den till fabrik och tillverkas med en mycket hög noggrannhet. Soundscope pro-tect iHunt har 4 program 1) Mikrofonläge för att höra i skogen och samtal med dina jaktkamrater 2) Mikrofonläge samma som program 1 men med basredusering 3) Mikrofon kombinerat med slinga 4) Rent Slingläge för att enbart höra från Jakt-radion. När du trycker på programväljaren levereras indikeringstoner så du får information om vilket program du är i. hörs 2 toner så betyder det program 2, 3 toner program 3 osv. Med Soundscope pro-tect iHunt kan du avgöra åt vilket håll ljudet kommer ifrån. tex. varifrån hunden skäller. Medhörning via en induktiv slinga som trådlöst sänder information direkt i ditt öra. Slingan har en standardplugg med 3,5 mm monoplugg för anslutning till jaktradion.

CE-märkta och godkända hörselskydd för Jakt.

Personligt formgjutna och tillverkade efter ett avtryck som är 3D -skannat. Därför sitter de stadigt och säker i örat när du vandrar i skog och mark. Inget problem med mössa och och är tillverkat glasögon.

Här syns programomkopplare och volymkontroll. Soundscope pro-tect iHunt Jägaröra har tydliga bra kontroller för att du lätt ska kunna ta dig mellan de 4 olika programalternativen. Den runda volymkontrollen för att snabbt och enkelt ändra volymen upp till 30 dB starkare och en knapp att trycka dig fram mellan de olika programalternativen.

Induktiv halsslinga runt din hals medföljer som trådlöst sänder informationen direkt i ditt öra. Slingan har en standardplugg med 3,5 mm monoplugg för anslutning till Jaktradion. Trådlös halsslinga Bluetooth finns som tillbehör för att koppla mobiltelefon och Jaktradio. De finns att köpa hos oss på Hörselexperten.

Digital vindbrusreducering så kallat aktivt vinskydd finns. Exklusiva mikrofoner som ger en bra riktningshörsel för att kunna lokalisera jakthunden och ha koll på läget när villebrådet dyker upp.

 

 

Råd inför avtryckstagning till formgjutna hörselskydd

  • CE märkta och godkända hörselskydd enligt EN 46001
  • SNR-värde 26 dB - dämpvärde
  • H=28 dB, M=22 dB, L=21 dB där d
  • Bruksanvisning 
  • 2 års garanti
  • 2 månders passformsgaranti
  • 13-batteri oranga 360 timmar vid kontinuerligt bruk
  • Halsslinga Induktiv ingår 
  • Halsslinga Bluetooth tillkommer 
  • Leveranstid ca: 3 veckor

Rengöring: Fuktig trasa med ljummet vatten och medföljande rengörings kit. Tål speciell bakteriedödande våtservett för elektronik. Vaxfilter Hear Clear2 som sitter i ljudkanalen. Finns att köpa hos oss på Hörselexperten.

 

 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.