Hörselskydd Hear Defender Flexiplugs

Finns endast hos Hörselexperten 

Variabel dämpning efter bullrets nivå

Pris 300 kr exkl. moms / 375 kr inkl. moms

Bra skydd mot skadligt ljud samtidigt som du kan tala med andra. Passar i de flesta miljöer och kan beställas i storleken S - M - L. Mycket bra till musiklyssning. Finns i fägen svart och orange. Universellt hörselskydd Hear Defender Flexiplugs som automatiskt dämpar i relation till bullrets styrka.

Arbetsgivare som har många anställda och därför tvekar att ta "steget till en större investering av formgjutna hörselskydd, men ändå vill ha ett kostnadseffektivt hörselskydd i stället för "gula engångsproppar", köper detta universella hörselskydd till sin personal. 

Universellt hörselskydd Hear Defender Flexiplugs som automatiskt dämpar i relation till bullrets styrka. Unikt dubbelverkande filter. Eftersom en bullernivå sällan är konstant (utan ibland bullrar det mycket och ibland mindre) är hörselskyddet Hear Defender Flexiplugs mycket uppskattat för sitt unika sätt att dämpa. Finns bara hos oss på Hörselskyddsexperten.

Välj mellan 3 storlekar Small - Medium - Large. Kan beställas i svart eller orange. Avtagbart nacksnöre medföljer.

Nacksnöre medföljer utan extra kostnad och är avtagbart. Tanken med öglorna i nacksnöret är att de "löser ut" så att snöret aldrig kan fastna. Därför är det inte tänkt att "dra i" när man ska ta av sig hörselskyddet.

Hör syns hur du sätter in Hörselskyddet Hear Defender Flexiplugs i öra. Tips! Dra örat uppåt samtidigt som du för in hörselskyddet i hörselgången.

Unik dubbel filterteknologi som dämpar i relation till bullrets styrka. 

Råd inför avtryckstagning till formgjutna hörselskydd

 • CE märkta och godkända hörselskydd enligt EN 352-2
 • SNR-värde 23 dB (baserat på genomsnitt för variabelt dämpvärde)
 • H=23 dB, M=19 dB, L=17 dB
 • Bruksanvisning medföljer leveransen 
 • Etui - utan extra kostnad
 • Välj mellan färgen svart och orange utan extra kostnad
 • Leveranstid: Lagervara omgående leverans eller större beställningar 1-2 veckor

Rengöring: Fuktig trasa med ljummet vatten. Tål inte våtservett med alkohol.

Många föredrar Hörselskydd Hear Defender Flexiplugs utan nacksnöre.

Hörselskyddet Hear Defender Flexiplugs har en dubbelverkande filterteknologi. Ljudet dämpas genom ett sekundärt filter och passerar genom en resonanskammare och dämpas sedan ytterligare i ett primärt filter.

 

 

 

Multifunktionell design gör det möjligt att ansluta hörselskydden till radiokommunikation. Här ovan ses hur man själv kan ta ut det sekundära filtret (första filtret) och ersätta med anslutning till komradio. Detta kan vara särskilt viktig för polis, militär, instruktörer som ofta använder två vägs radiokommunikation.

 • Låg bullernivå - Låg dämpning
  - grön linje 
 • Hög bullernivå - Hög dämpning
  - röd linje

Det unika dubbelverkande filtret dämpar i relation till bullrets nivå. Diagram på skyddseffekten ses nedan.

Universellt hörselskydd Hear Defender Flexiplugs som automatiskt dämpar i relation till bullrets styrka. Unikt dubbelverkande filter. Eftersom en bullernivå sällan är konstant (utan ibland bullrar det mycket och ibland mindre) är hörselskyddet Hear Defender Flexiplugs mycket uppskattat för sitt unika sätt att dämpa.

 

 • Finns endast hos Hörselexperten

 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.