Osynliga hörapparater som många väljer

Kan sitta dold i örat eller små nätta bakom örat
Passar dig som är förstagångsanvändare

Osynliga hörapparater i handen

Framtaget speciellt för dig som väljer hörapparat för första gången och har en lätt hörselnedsättning. Alla har en avancerad hörapparatteknik och är mycket uppskattade - just för att de är osynliga - med en fantastisk design. Här nedan ser du förslag
på några små nätta modeller som också har trådlösa funktioner. 

Osynliga hörapparaten Signia Ace

Så liten och så fin. Signia Pure 10 Nx har avancerade mikrofoner som alltid framhäver den dominanta talaren när många talar samtidigt. Har marknadens mest exklusiva bullerreducering och bästa vindskydd. Har en programväljare för att ändra redan inställda programmeringar för olika miljöer. För finjustering av både volym, bas, diskant och program får du kostnadsfritt en app - touchControle - som är kompatibel med smarta telefoner. Din mobil blir en fjärrkontroll för att enkelt och diskret ändra och finjustera din hörapparat i de miljöer som kräver lite extra. Drivs på små 10-batterier som du själv byter när hörapparaten indikerar att det är dags.

Osynliga hörapparater som sitter dold i örat

En ny typ av osynlig hörapparat som sitter dold i örat. Drivs med 10-batteri och sätts in eller tas ut från örat med en utdragstråd. Signia Silk Nx är mycket lätt att rengöra med sina mjuka sleeves som tas av för rengöring men byts också vid behöv. Har alla Signia Nx fördelar och blir ett headset som ger ljud i två öron från din smarta telefon. Har du en iPhone så fungerar telefonsamtal och streaming direkt via Bluetooth. Har du däremot en Android erbjuds mellankoppling med StreamLine Mic - ett enkelt och smidigt "Clipp" för streaming i stereo. Finjustera program, volym, diskant och bas, genom kostnadsfri app från Google Play Store eller App Store. Enkel och smidig. Fantastiskt ljud. Välj mellan tre tekniksteg Nx 3, 5 och 7.