Vi söker Leg. Audionom till vår Hörselklinik Hörselexperten - Sundbyberg. Kliniken ligger centralt i Sundbyberg och har Stockholmsområdets bästa kommunikationsnät. I Sundbyberg finns ett rikt utbud av lunchrestauranger inom 5 min gångavstånd. Mångfald av olika butiker. Nära promenadväg längs ån som slingrar sig genom närliggande bostadsområde. Adressen är Landsvägen 73, vid Tvärbanan Bällsta Bro där entrén finns i direkt anslutning vid Tvärbanans perrong 10 meter. 7 minuters gångväg från Tunnelbana och Pendeltåg. 

Dina arbetsuppgifter skulle i så fall vara inom primär hörselvård med sedvanliga uppgifter så som hörseltest, behovsbedömning och hörapparatanpassning. Vi önskar att du har erfarenhet inom Region Stockholm Vårdval och Fritt Val. Värdesätter att du är trevlig och social och bra på att etablera förtroende vid en första kontakt med våra hjälpsökande patienter. Kunna skriva och tala flytande och tydlig svenska eftersom personer med hörselnedsättning har svårt att klara dialekt. 

Hörselexperten är auktoriserad av Region Stockholm. Leverantörsoberoende. Familjeägt. Hörselexperten finns både i Sundbyberg och i Vällingby som öppnades 2012. Där arbetar 3 audionomer, 1 kundtjänstmedarbetare/servicetekniker och 1 försäljare av hörselskydd. Vårt arbetslag kännetecknas av en trivsam atmosfär med högt i tak för skratt. I Sundbyberg planerar vi ett mindre arbetslag om 3 medarbetare bestående av 2 audionomer, 1 kundtjänstmedarbetare/servicetekniker. I nuläget öppnar vi upp efter Pandemin och behöver i första hand erfaren personal.   

Tjänsten kommer att tillsättas snarast 2020 i augusti - september och vi har idag ingen sista ansökningsdag utan rekryterar när vi känner att vi funnit rätt medarbetare. 

Om du känner att denna arbetsplats skulle passa dig - Tveka inte - Hör av dig till oss - för frågor eller sända din intresseanmälan över mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Hälsningar Lena Bäck - Verksamhetschef på Hörselexperten

Hörselexpertens entré ligger på Tvärbanans perrong Bällsta Bro
Hörselexpertens entré ligger på Tvärbanans perrong vid Bällsta Bro. Trots att det blänker i skyltfönstret skymtar man receptionen och väntrummet till höger, där patienterna fyller i sina kontaktuppgifter och önskemål - stunden innan audionombesöket
Audionomrummet Audionomrummet har en hemtrevlig karaktär med stilrena och färg matchade absorbenter. Mätutrustningen Astera är integrerad i audionomens laptop och på så vis behöver man inte flytta sin patient under audionombesöket
Hörselexpertens reception
Hörselexpertens reception, som dagligen har telefontid på förmiddagen och just i denna stund samtalar med en patient vars hörapparat har tystnat och välkomnas därför till Öppet Hus mellan 13.00 - 16.00 för att få en snabb professionell hjälp